HTML

Tappancs blogja

Friss topikok

  • csibike: Ha blogilag, akkor én is :) Mármint kérek :D (2008.10.19. 17:12) elköltöztem
  • bi: Az egyik barátnőm már elmúlt 45 éves, és elment a szűrésre, és majdnem kidobták.... )-: (2008.10.07. 21:04) a mai program valóban
  • tappancs: persze, még én vagyok nemtommi, hogy szóvá teszem.... (2008.10.05. 11:43) IB aranyköpései 1. aka wannabe bashhu
  • k: no komment (2008.10.02. 19:02) intelligencia
  • tappancs: lippi: érdekel. (2008.10.01. 21:07) H

Címkék

+ (41) - (47) albérlet (1) álom (28) anyám (4) apám (6) babájája (32) BARBIÉRT (2) blog (1) döünnyög (1) dühöngés (1) dünnyög (48) egészség (8) egészségügy (9) egotrip (2) elmo (1) én (1) erotika (1) főzős (1) film (10) fotó (1) gondol (5) gondolatok (3) hajós (1) horoszkóp (1) humor (13) idézet (1) idézetek (1) informatika (2) jazz (1) jog (1) kép (8) kiakad (1) könyv (5) közlekedés (5) link (65) lonsdale (1) morbid (2) movie (1) mozi (3) munka (81) Nancy (24) nincscímke (1) nocomment (1) nyár (1) pirvát (1) politika (29) politka (1) pornó (1) privát (262) stat (1) sum (14) szanalmas (1) szex (11) társkeresés (1) tündér (1) vers (1) videó (4) zene (12) Címkefelhő

ja és kettő mert kenyér

2007.02.28. 11:58 Nyuszitappancs

Ja és azt akartam még megtudni, hogy a mi a nyavalyát kell csinálni a kenyérrel, hogy ne kalácsállagú legyen. Megdagasztottam, meg ilyesmik, de mégis olyan, minta kalács. Hát mert ez az első kenyerem, az első itthonsütött. Ahhoz képest persze finom, meg jól néz ki, de alul meg oldalt nincs kérge, és fent sem kenyérforma a kérge, és belül isteni finom kalácsállagú tészta van. De én kenyérkinézetűt szeretnék. Azt hogyan kell??

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szorosnyuszitappancs.blog.hu/api/trackback/id/tr476320021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kakaóscsigás 2007.02.28. 14:04:44

a választ nem tőlem tudod meg, mert én még a palacsinta sütéssel is hadilábon állok.... :D

pudingocska 2007.02.28. 14:57:50

amikor sütöd, tegyél egy kis vizet egy edényben a sütő aljába, vagy esetleg időnként spriccelj be a sütőbe egy kis vizet. Ettől a párás közegtől lesz kopogós a héjja. Ha tovább sütöd, akkoris kenyérszerűbb lesz.
süti beállítások módosítása